Festival de Teatre Grecollatí

El passat dimarts, dia 5 de febrer, els alumnes del Batxillerat Humanístic, juntament amb els que cursen Llatí i Cultura Clàssica d’ESO, anar al Teatre Principal.

Imagen

Assistíem al XVI Festival Juvenil Euripeu de Teatre Grecollatí, organitzat per la Companyia de Teatre Pàrodos, que organitza aquests festivals arreu de l’Estat amb l’objectiu de fomentar el gust pel teatre i per la cultura clàssica. Enguany les obres escollides han estat Medea, una tragèdia d’Eurípides, un dels tres grans tràgics de la literatura grega. Medea, representada pel grup eivissenc …, ens va agradar moltíssim! L’havíem llegida prèviament a classe, de manera que, coneixent l’argument i el sentit de l’obra, ens podíem posar més en la pell dels personatges. En aquesta obra, Eurípides aprofundeix en les passions humanes, portant les emocions al límit i fins a les últimes conseqüències.

Després d’un breu descans, passarem a gaudir d’Aulul·lària, una comèdia del més grans dels comediògrafs llatins. Entre bromes, rialles, absurds i jocs de paraules, el poeta llatí ens fa reflexionar sobreels perjudicis de basar la nostra felicitat en les riqueses i ben materials.

 Imagen

Esperam poder tornar a gaudir de les obres clàssiques el curs vinent!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s