Millorar l’expressió

Arran de la darrera avaluació, es torna a posar de manifest la dificultat amb què us trobau a l’hora d’expressar els vostres coneixements. Després de totes les hores dedicades a l’estudi, la falta de precisió us juga mala passada en els exàmens i la nota no acaba de reflectir el vostre esforç.

Com sempre us deim, no podeu comptar amb el fet que el professor ja intueix la informació que obviau, ni que entèn el que estau dient perquè ja ho sap d’entrada. Es tracta que sigueu capaços d’explicar allò que heu après com si el lextor no ho sapigues. I per això, és necessari que el text sigui clar, precís, ordenat, complet i coherent. Quasi res!!!

Com totes les coses de qualitat, aconseguir expressar-se bé té un preu: requereix esforç i molta pràctica de lectura i redacció. I això ha de ser individual, ningú es pot esforçar per vosaltres.

El que si que està en les meves mans, és posar a la vostra disposició alguns recursos que us poden ser útils. Per això he creat en aquest blog una nova categoria d’enllaços: Millorar l’expressió.

Emprar aquests recursos ja és cosa vostra. Si en trobau de nous, seran benvinguts!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s